23 Август, 2015 03:00 661 0

Интер купува Перишич за 19 милиона евро

  • интер-
  • перишич-
  • волфсбург-
  • трансфер
Интер купува Перишич за 19 милиона евро - 1
Снимка: Soccernews.nl

Отборът на Интер е съвсем близо до привличането на Иван Перишич от Волфсбург, твърдят редица източници в Италия. Същото потвърди и агентът на хърватския национал Тончи Мартич пред FCInter1908, а тимът от Милано е готов да даде немалката сума от 19 милиона евро за футболиста. 

За никой не е тайна, че Перишич е една от най-големите трансферни цели на "нерадзурите" и от от няколко месеца насам, но според последната информация сделката ще бъде финализирана в понеделник.

"Мисля, че понеделник е денят, в който ще прилючи всичко. Единственото, което чакаме е финален отговор от Волфсбург." - заяви Мартич.

В Интер не би трябвало да имат никакви финансови затруднения, що се касае до харчене. Миланци се разделиха с двама от най-ключовите си играчи - Матео Ковачич и Джердан Шакири, което наля доста средства в касата им. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА