26 Август, 2015 14:30 573 0

Създават Национална волейболна лига и при жените

  • лига-
  • национална-
  • волейбол-
  • жени
Създават Национална волейболна лига и при жените - 1
Снимка: БФ Волейбол

Национална волейболна лига за жени се сформира в България за новия сезон 2015/2016, съобщава БФ Волейбол. Така по подобие на мъжете, но отделно от тях, сега и първенството при дамите у нас ще се преобразува на професионална основа, като ще има собствена структура на отделна лига.

Целта на новия проект е развиване на женския волейбол в България. Ще се работи за повишаване на нивото на шампионата чрез модерни методи на работа и разширяване на географията на клубовете. Основен приоритет става привличане на нови спонсори и увеличаване на зрителския интерес към женския волейбол у нас.

Ще бъде увеличен броя на мачове, които ще бъдат предавани по телевизията, като тече договаряне за техните излъчвания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА