1 Септември, 2015 19:18 718 0

Нов бранител подсили "светците"

  • саутхемптън-
  • ван дайк-
  • 11,5 милиона паунда

Върджил ван Дайк от Селтик струва на Саутхемптън 11,5 милиона паунда

Нов бранител подсили "светците" - 1
Снимка: АП/БТА

Английският Саутхамптън официално взе Върджил ван Дайк от Селтик. Договорът на 24-годишния бранител е за пет години, а шотландският шампион ще получи за него 11,5 милиона паунда.

"Идването ми в Премиър лийг става в най-точния момент за моето развитие. Саутхамптън е перфектната стъпка напред в този момент. Искам да играя колкото е възможно повече, да се адаптирам бързо и да покажа на всички на какво съм способен", заяви холандецът.

Ван Дайк е второто попълнение на "светците" в последните два дни, след като вчера бе привлечен и вратарят на Шрюсбъри Таун Хари Люис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА