2 Септември, 2015 20:56 880 0

Петев: Залогът срещу Норвегия е огромен

  • петев-
  • българия-
  • квалификация-
  • норвегия-
  • митрев

Божидар Митрев ще замени болния Николай Михайлов на вратата на България

Петев: Залогът срещу Норвегия е огромен - 1
Снимка: БТА
Селекционерът на България Ивайло Петев няма притеснения за утрешната евроквалификация с Норвегия. Мачът на стадион "Васил Левски" започва в 21:45 часа. Специалистът няма да може да разчита на Валери Божинов и Николай Михайлов. Първият все още е контузен, докато вторият страда от стомашен вирус. В негово отсъствие на вратата ще застане Божидар Митрев.
 
"Валери Божинов и Николай Михайлов няма да вземат участие срещу Норвегия. Божидар Митрев ще започне на вратата. Никой не е застрахован от контузии. Поради тази причина имаме 25 футболисти. Това е шанс да се изяви нов човек. Същото важи и за позицията на Владимир Гаджев, който по обективни причини не беше повикан."
 
"Надявам се тренировката да мине нормално и останалите футболисти да са на разположение за утрешната среща. От значение е да изглеждаме убедително по време на целия мач. Не мисля, че Норвегия ще изневери на стила, който изповядва. За мен е по-важно ние как ще противодействаме. Мислите ни са насочени в тази посока."
 
"До голяма степен съм наясно със състава, но нека мине последното занимание. Всичко е възможно. Все пак стартовите 11 ще бъдат определени утре на разбора." 
 
"Имаме шанс за плейофите. До голяма степен утре, след края на мача, ще видим дали той е още по-голям или по-малък. Не бих казал, че има напрежение. Просто залогът е доста голям и зависи дали ще ни се увеличи шансът за плейоф. Норвегия разполага с доста балансиран тим. Срещу тях е изключително трудно. Притеснения няма."
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА