Last news in Fakti

3 Септември, 2015 22:36 2 596 4

Норвегия пак наказа безличните ни национали

  • българия-
  • норвегия-
  • 0:0

Грешка при подредбата на тима ни при фаул бе наказана

Норвегия пак наказа безличните ни национали - 1
Снимка: БТА

Отборът на България остава с илюзорни надежди за третото място в група "Н" на квалификациите за Евро 2016 във Франция.

Националите на страната ни отново не показаха някакво лице и изиграха без настроение и идея важният мач срещу Норвегия, който бе заслужено спечелен от скандинавците с 1:0.

И двата тима не показаха най-добрата си игра и предпочетоха да действат предпазливо през пъвите 45 минути, изчаквайки фатални грешки на противника.

Българите опитаха натиск в средата на частта и това доведе до няколко по-смислени атаки, но гостите на реновирания национален стадион "Васил Левски" удържаха.

До почивката играта се поизравни и битката се изнесе в центъра на терена, като на моменти норвежците дори поемаха инициативата.

Въпреки това, с показаното и дефицита от на стопроцентови голови ситуации, двата тима резонно се оттеглиха при нулево реми, запазвайки интригата.

През втората част на двубоя двамата наставници запазиха съставите без промени. Българите опитаха да натиснат съперника, но за тяхно съжаление попадението падна именно във вратата на Божидар Митрев.

Грешка при подредбата на тима ни изпусна Форен да се отскубне и необезспокояван да прониже вратата ни, засичайки центриране от фаул в 57-ата минута на срещата.

До края на двубоя публиката на стадиона остана жестоко разочарована, защото тимът ни не се вдигна на финален щурм, а на ходом и без импулс просто доизбута и този слабо изигран мач.

В същото време норвежците се справиха чудесно, неутрализирайки нашите по-офанзивни и бързи играчи и имаха няколко ш'анса дори да си тръгнат от София с по-убедителен успех.

До нови голове обачетака и не се стигна и Норвегия взе своето като с така завършилите днес срещи, тимът запазва шанса си да се бори дори и за второто място в групата.

Припомняме, че по-рано днес хърватите не успяха да вземат гостуването си и направиха 0:0 с Азербайджан. Италия пък не впечатли, но стигна до 3-те точки на своя земя срещу Малта.

Във временното класиране Италия е лидер с 15 т. следван от Хърватия - 14 т. и Норвегия - 13 т. "трикольорите" са 4-и с 8т. , а в дъното остават Азербайджан - 5т . и Малта само с точка в актива си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той

    0 0 Отговор
    Просто не искат да играят.Разбирам ги.То всеки дои от тях и си правят с футбола лични отмъщения и източване.На кой ще му се играе.
  • 2 Свой

    0 0 Отговор
    Предлагам целият отбор да бъде подменен с роми. Поне топката да им "свият". Сега сериозно - Този мач беше пълна пародия.
  • 3 Футбол

    0 0 Отговор
    кой го интересува въобще. стига с тези напъни футбола не може да е спорт от който да очакваме успехи
  • 4 смолата

    0 0 Отговор
    Гледах мача, пропилях си вечерта, повече няма да гледам подобни изстъпления ..... но на пара-олимпииските игри може и да стигнем полу-финал