Last news in Fakti

7 Септември, 2015 06:00 1 222 0

Погба проговори за Барселона

  • погба-
  • ювентус-
  • барселона-
  • трансфер

Перлата на Старата госпожа не знае какво ще стане догодина

Погба проговори за Барселона - 1
Снимка: БТА/АР
Френската звезда Пол Погба разкри, че обмисля да игнорира интерес от страна на Барселона, за да остане в Ювентус. 22-годишният халф беше тясно свързван с напускане през летния трансферен прозорец. Според някои информации, "бианконерите" са отхвърлили оферта за него от каталунците на стойност 80 милиона евро.
 
Множество други клубове също са запалени по най-добрия млад футболист на световното първенство в Бразилия – Челси, ПСЖ, Манчестър Сити.
 
Въпреки това, Погба подчерта, че се чувства удобно при финалиста в Шампионска лига за 2015 г. и иска да помогне на Юве да преодолее слабия старт в Серия "А" – две загуби в първите два кръга.
 
"Не е най-подходящият момент да напусна. Чувствам се много добре в Юве. Щастлив съм да бъда тук", каза Погба пред Telefoot. "Дали ще има сделка с Барса през януари? Не знам, сега съм в Ювентус и съм фокусиран само върху отбора, защото не започнахме сезона добре. Що се отнася до останалото, ще видим", добави перлата на "старата госпожа".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА