Last news in Fakti

6 Септември, 2015 19:29 762 0

Кралев пожела успех на ансамбъла ни

  • кралев-
  • художествена гимнастика-
  • ансамбъл-
  • световно първенство-
  • ананиева

Ина Ананиева пък благодари на спортния министър

Кралев пожела успех на ансамбъла ни - 1
Снимка: Министерство на младежта и спорта
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев прие в кабинета си ансамбъла по художествена гимнастика преди заминаването им за Световното първенство в Щутгарт.
 
"Бъдете спокойни, уверени и концентрирани. Ще следя вашето представяне, което не се съмнявам, че ще бъде на ниво", каза министър Кралев.
 
Старши треньорът на отбора Ина Ананиева благодари на министъра за предложените удобства на лагера ", както и за тангентора, който е бил от голямо значение при подготовката им. Тя го увери, че момичетата са подготвени добре за това тежко състезание.
 
За да вземат квота за Олимпиадата в Рио де Жанейро, момичетата ще трябва да се класират до 8-мо място на световното първенство. Те заминават на 9 септември за Щутгарт, където вече са индивидуалните участнички.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА