7 Септември, 2015 11:41 914 0

Конте: Щеше да е срамота да не бием България

  • анотнио конте-
  • срамота-
  • българия

Селекционерът на Италия смята, че неговият отбор е доминирал през целия мач

Конте: Щеше да е срамота да не бием България - 1
Снимка: БТА/AP

„С оглед на положенията,които създадохме, щеше да е срамно да не спечелим мача с България.“ Това заяви националният селекционер на Италия Антонио Конте след домакинската победа на неговия отбор над България с 1:0.

„Най-важното е, че спечелихме 6 точки и от двата мача срещу България и Малта. Доминирахме през целия мач и пропуснахме да вкараме повече голове. Марко Верати трябва да се научи кога да играе с едно докосване и кога да разиграва. Той обаче е млад футболист и ще става все по-добър.

Буфон трябваше да спасява едно положение и го направи. Какво повече да се коментира?  Трябва да сме по-решителни в атака.“, заяви Конте. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА