Last news in Fakti

8 Септември, 2015 05:00 799 0

Дейвид Мойс: Отказах много оферти от Премиършип

  • дейвид мойс-
  • реал-
  • сосиедад-
  • премиършип-
  • оферти

Наставникът твърди, че остава верен на Реал (Сосиедад)

Дейвид Мойс: Отказах много оферти от Премиършип - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият наставник на Евертън и Манчестър Юнайтед - Дейвид Мойс сподели, че е пренебрегнал множество оферти от клубове в Премиършип, за да остане начело на Реал (Сосиедад). 

"Наистина се наслаждавам тук. Имам много добри взаимоотношения с клуба и съм изключително щастлив. Желанието ми е да започна един сезон и да го завърша - от начало до край." - заяви шотландецът в инервю пред El Diario Vasco.

"Получих много оферти да се върна в Премиършип през това лято, но реших да остана. Вярвам в проекта ни, както и в момчетата, с които се сплотихме много след идването ми тук." - добави той.

Мойс пое състава на Реал (Сосиедад) от зоната на изпадащите през изминалия сезон и успя да го изкачи до 12-тата позиция в Примера дивисион. Специалистът е твърдо решен да остане начело на тима, вярвайки, че това е правилното решение за него. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА