Last news in Fakti

8 Септември, 2015 12:04 827 0

ЦСКА ще съди фенове на Левски

  • левски-
  • цска-
  • юноши-
  • бой-
  • боримиров

Червените пуснаха декларация след екшъна при юношите

ЦСКА ще съди фенове на Левски - 1
Снимка: БТА
Ръководството на ЦСКА разпространи декларация заради екшъна на вчерашния мач при юношите старша възраст с „Левски”. Двубоят бе прекъснат за половин час при резултат 2:0 за „сините”.
 
Предлагаме ви позицията на „армейския” клуб без съкращение:
 
"Армейци,
 
Вчера се разигра изключително грозен инцидент по време на мача Левски (U19) – ЦСКА (U19). Случи се нещо неприемливо и меко казано скандално – състезатели от нашия отбор бяха брутално бити от фенове на домакините. 
 
ЦСКА не може и не желае да приеме подобно поведение, което е в разрез с всички нравствени и нормативни закони в страната.
 
Вследствие на нанесения побой състезателите Иван Ангушев и Герман Петров са с множество травми.
 
Искаме да попитаме с какви аргументи главният съдия Вихрен Манев желаеше да продължи мача? Нима тези грозни сцени, в които се бият беззащитни деца не са достатъчно основание за прекратяване на срещата? 
 
А вие, г-н Боримиров, замисляте ли се, че на мястото на Иван Ангушев можеше да бъде вашият син? Щяхте ли да желаете толкова горещо мачът продължи да се играе? Защо не се бяхте погрижили за охраната на спортното събитие? Всички знаем с какъв заряд е дербито, дори при юношите и децата.
 
Защото е изключително лесно да риташ падналия...
 
Уверяваме ви, уважаеми господа, че ЦСКА ще вземе необходимите мерки никога повече да не се случват подобни вандалски своеволия, в които да страдат наши деца. А нашите състезатели ще потърсят своите права в съда!
 
Ние сме свикнали да се борим срещу неправдите и ще продължим да го правим макар и в много моменти да сме сами срещу всички. Защото нищо не е по-силно от несломимия армейски дух!
 
ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА