Last news in Fakti

12 Септември, 2015 16:01 841 0

О'Съливан: Запомнете ме като бачкатор

  • о'съливан-
  • ракетата-
  • труд-
  • работа-
  • снукър-
  • тренировки

Хората не разбират колко здраво се трудя, за да играя така, отсече Ракетата

О'Съливан: Запомнете ме като бачкатор - 1
Снимка: БТА/АР
Петкратният световен шампион по снукър Рони О'Съливан сподели, че би искал да бъде запомнен по-скоро като бачкатор, отколкото като най-големия природен талант в своя спорт.

"Хубаво е, когато хората говорят приятни неща за теб, но зад всичко което виждате на масата се крие упорит труд. Хората навярно си мислят, че аз ставам сутрин и просто правя максимален брейк от 147 точки", започна Ракетата.

"Те си мислят, че това ми се случва ей-така. Според мен понякога аз не получавам нужното признание за труда, който хвърлям, за да бъде играта ми такава. Работя толкова здраво. Предпочитам да ме запомнят като Рони, който работи здраво, вместо природния талант Рони."

"Нещата не се получават от само себе си. Тренирам по 4-5 часа на ден, толкова е необходимо, за да можеш да се представиш добре по време на мачовете. Навярно има играчи, които са още по-талантливи от мен, но не работят толкова здраво, както аз."

"Честно казано не зная дали ще мога да спечеля още една световна титла. Щастлив съм с петте титли, с петте тройни корони. Ако се откажа утре, ще бъде доволен от постиженията си", допълни Рони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА