Last news in Fakti

12 Септември, 2015 17:28 952 0

Меси: Рууни е играч веднъж на едно поколение

  • рууни-
  • меси-
  • барселона-
  • възхищение-
  • манчестър юнайтед

Уейн е специален, няма друг като него, отсече Меси

Меси: Рууни е играч веднъж на едно поколение - 1
Снимка: БТА/АР
След като няколко пъти Уейн Рууни се е възхищавал публично на Лионел Меси, този път аржентинецът върна жеста и похвали английския капитан.

"За мен играч като Уейн Рууни се среща веднъж за едно поколение. Той е един от онези специални играчи, които не могат да се сравнят с никой друг", започна Меси.

"Има много специални футболисти, но Рууни притежава изключителни качества и технически способности. Той е един от най-мощните футболисти, които съм срещал, с невероятен коефициент на полезно действие. Няма такъв като него. Той е победител и след рекорда, който постигна, сега ще е концентриран върху борбата за титлата на европейското първенство."

"Винаги съм казвал, че и при мен е същото с националния отбор на Аржентина - головите рекорди не означават нищо, ако не печелиш титли", добави Лео, който наскоро се снима със сина на Уейн Рууни - Кай в съблекалнята на Барса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА