Last news in Fakti

12 Септември, 2015 20:00 1 052 1

Кристиано Роналдо поведе Реал към разгромен успех

  • реал (м)-
  • кристиано роналдо-
  • 6:0

Кралският клуб победи Еспаньол с 6:0

Кристиано Роналдо поведе Реал към разгромен успех - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Реал (М) намери истинското си лице и попиля Еспаньол с 6:0 в мач от третия кръг на Ла Лига, игран в Барселона.

Голямата звезда на "белите" Кристиано Роналдо изигра много силен двубой и наниза 5 попадения в противниковата врата.

Още в седмата минута на срещата Лука Модрич изведе Кристиано сам срещу Пау Лопес. С присъщата си техника и голов нюх CR7 откри головата си сметка с прецизен нисък удар до гредата - 0:1.

В 16-ата Алваро Гонсалес закъсня за топката и препъна грубо Гарет Бейл в наказателното поле, докарвайки дузпа срещу тима си. Въпреки че стражът на домакините усети в кой ъгъл ще бие Роналдо, топката беше добре насочена и влезе в мрежата.

В 19-ата португалецът вече имаше хеттрик на сметката си. Необезпокояваният отляво Бейл центрира, а Кристиано отново изпревари централните защитници и отбеляза без притеснение за 0:3, оформяйки хеттрик едва за 12 минути.

В 28-ата минута Бензема увеличи преднината на своите след астистенция на Кристиано и по този начин Кралският клуб се оттегли на почивката при 4 гола аванс на сметката си.

В 62-ата минута мадридчани вкараха и пети гол. Колективна акция завърши с точно подаване към Роналдо, който от пет метра само сложи крак, за да отбележи четвъртия си гол в мача.

В 81-ата Кристиано отново се отскубна без топка от своите пазачи и прати топката в противниковата врзта, за да оформи внушителния успех на Реал с 6:0.

Така "лос бланкос" вече имат серия от две поредни победа в Ла Лига с обща голова разлика от 11:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чукча

    0 0 Отговор
    Теодоре оправи си понятията.Да кажеш разгромен успех е все едно си казал дървено желязо.НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ПОВЕЧЕ.