Last news in Fakti

17 Септември, 2015 11:15 7 156 7

Кубрат Пулев се завръща на ринга на 17-ти октомври

  • кубрат пулев-
  • завръща-
  • ринга

На същия ден ще се бие и Благой Иванов - Багата

Кубрат Пулев се завръща на ринга на 17-ти октомври - 1
Снимка: БТА/AP

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев ще направи своето завръщане на професионалния ринг на 17-ти октомври, съобщиха неговите промоутъри от Зауерланд.

Последният мач на Пулев беше този за световната титла срещу Владимир Кличко, който той загуба с нокаут през миналия ноември. Той трябваше да се боксира на галавечер в Берлин на 26-ти септември. Събитието обаче се отмени, заради контузии на няколко боксьори. Новата галавечер е предвидена за 17-ти октомври и ще се проведе в Карлсруе.

Интересното е, че в същата вечер ще се бие и Благой Иванов – Багата, който ще защитава титлата си в тежка категория на WSOF срещу Дерик Мемен в Кънектикът 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дошо

    2 1 Отговор
    Защо крият кой ще му разбие главата този път?
  • 2 тошибиян

    1 1 Отговор
    аре имаш още месец да мутреш по 4алгите и да отправяш заплахи от рода на кой съм аз сега ше видиш ко ше стане
  • 3 незнайко

    2 1 Отговор
    Хората които имат малко мозък, са дарени с дебел черепно мозъчен скелет. Това е доказано и няма нужда от обяснение.
  • 4 Аз

    1 0 Отговор
    Нидей ве..
  • 5 iwan

    2 0 Отговор
    Селско момче си е Кубрат, колкото и да му плащат, каквото и да прави, лъха на простащина от километри. Човек освен добър спортист трябва да има и малко класа. Това ме дразни в него че е със свръх елементарно поведение. Това разбира се не ми пречи да му пожелая успех защото наистина му е нужен за мотивацията.
  • 6 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    БАГАТА Е ПИЧ
    КОБРАТА СЕ ИЗЛОЖИ
    АМА ВЗЕ ЛЕВ
    ЗА 2 МИЛИОНА И АЗ ЩЕ ДАМ ДА МЕ НАБИЯТ
  • 7 ceco

    0 0 Отговор
    Ей...... стига с тия ваши тъпи коментари. Може да е прост и какъвто ще, това е негов проблем. Но колко от големите български спортисти останаха да се състезават за България, поне е истински българин.