Last news in Fakti

18 Септември, 2015 11:42 1 921 0

Бивш шеф в Манчестър Юнайтед: Трансферът на Бербатов беше кошмарен

  • димитър бербатов-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер

Дейвид Гил говори за работата си на Олд Трафорд

Бивш шеф в Манчестър Юнайтед: Трансферът на Бербатов беше кошмарен - 1
Снимка: БТА/AP

Бившият генерален директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил разкри интересни подробности около трансфера на Димитър Бербатов на „Олд Трафорд“ през 2008 г.

Гил говори пред „Манчестър Ивнинг Нюз“, където разказа са периода си на чело на Юнайтед.

„През 2008 г. ние спечелихме Шампионската лига и решихме, че не можем да разчитаме само на Роналдо, Рууни и Тевес да бележат головете за отбора. Трябваше ни нов нападател и се спряхме на Бербатов. Разговарях с Даниел Леви и  му отправих оферта, но преговорите продължиха през цялото лято. Беше кошмар. Жена ми ме снима по време на почивката ни във Флорида, докато съм стъпил върху пожарогасител и изпрати снимката на Леви. Всичко приключи в последните секунди на трансферния прозорец.

Мисля, че това засегна Тотнъм, тъй като там нямаха време да намерят нов нападател. Тогава сър Алекс Фъргюсън се обади на Фрейзър Кембъл и му заяви, че отива в Тотнъм. Може би от там можеха да изстискат повече пари от нас, но ако всичко беше станало по-рано щяха да могат да си намерят нов нападател.“, заяви Гил.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА