Last news in Fakti

19 Септември, 2015 04:27 2 057 1

Луиш Фиго: Да сравниш Меси и Роналдо е като да сравниш трюфели с хайвер

  • луиш фиго-
  • сравнение-
  • меси-
  • роналдо

Няма база за сравнение между двамата според португалеца

Луиш Фиго: Да сравниш Меси и Роналдо е като да сравниш трюфели с хайвер - 1
Снимка: БТА/АР

Бившата легенда на Барселона и Реал (Мадрид) Луиш Фиго заяви, че сравняването на Лионел Меси с Кристиано Роналдо е неуместно.

Най-вероятно двете най-големи звезди на световния футбол ще се борят за Златната топка и тази година, но Фиго отказа да постави сънародника си пред аржентинеца. Според него ще спечели този, който е в по-добра форма.

"Да избираш между Меси и Роналдо е като да избираш между трюфели и хайвер. Не е редно да ги сравняваш. (Единствената разлика между тях) е формата, в която се намират. Трябва да се наслаждаваме на качествата, които притежават и да не ги съпоставяме един срещу друг." - заяви в интервю, предаде от FootballEspana, Фиго. 

Португалецът е на мнение, че и тазгодипното издание на Златната топка ще е същото - Меси срещу Роналдо. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петроф

    0 0 Отговор
    Зависи, ако Бербата покаже чудовищен хъс за гол и отбележи 35 попадения може и той да участва, разбира се първо трябва да изостави имиджа на манекен и шампион по художествена гимнастика