Last news in Fakti

21 Септември, 2015 00:28 831 0

Станка Златева: Тайбе няма достатъчно хъс и се примирява

  • станка златева-
  • тайбе юсейн-
  • борба

Боркинята коментира как върви възстановяването й и плановете си за бъдещето

Станка Златева: Тайбе няма достатъчно хъс и се примирява - 1
Снимка: БТА/АР

В интервю за "България Днес" Станка Златева сподели как върви възстановяването й, говори за плановете си зса бъдещето и за сънародничаката си Тайбе Юсейн:

"Опитвам да се лекувам. Имам възпаление и изкривяване на гръбнака. В момента ходя на процедури с магнити и нагревки. Ще видим какъв ще бъде резултатът. Ходя и леко да тренирам. Основно разтягам. Правя и походи, но гледам да не се натоварвам. Въпреки това усещам болка. Нямам намерение да форсирам моето завръщане. Ще изчакам. На този етап нямам идея кога ще се завърна. Има доста време до квалификационните турнири за олимпиадата. Нека първо да видим дали ще се възстановя".

На въпроса дали Тайбе Юсейн върви по нейните съпки, Станка даде противоречиво мнение.

"Може би няма достатъчно хъс и се примирява, когато вземе медал. Не трябва да забравяме, че се качва в по-горната категория. Там съперничките са по-яки физически. Дала е доста на българския спорт. Има и по-млади момичета. Те тепърва ще изгряват и ще започнат да печелят медали".

Българката в момента почива, но не изпуска да следи състезанията по телевизията и е останала доволна от видяното първенството на планетата в Лас Вегас, което пропусна заради травемата.

"Наблюдавах с огромен интерес мачовете по телевизията. Вижда се как имаме характер. Говоря не само за жените, но и за мъжете. Ето как Мишо Ганев се завърна. Той е много талантлив. След дългата почивка е събрал вдъхновение и спечели олимпийска квота".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА