Last news in Fakti

26 Септември, 2015 11:15 743 0

Томов загуби лидерството етап преди края

  • томов-
  • balkan offroad rallye 2015-
  • atv

Balkan Offroad Rallye 2015 предложи отново много емоции в различните категории

Васил Томов изгуби водачеството в генералното класиране при ATV-четириколките в предпоследния етап на Balkan Offroad Rallye 2015. Заради технически проблеми българинът загуби много време на трасето и вече изостава с над 20 минути пред французина Кевин Шену.

При SSV - четириколките, Цанко Цанков и Зорница Тодорова отбелязаха поредна етапна победа и увеличиха преднината си като водачи на кервана в класа си. Най-близко от техните конкуренти са Мишел Питу и Антоан Мишлу от Франция, но на цели 2:40 часа.

При крос-кънтри автомобилите поредна етапна победа взеха Десислав Славчев и Маргарита Стайнова с Мерцедес, но начело на генералното класиране с комфортен аванс продължават да са Петър Ценков и Иван Маринов (Опел Антара). Вторите за момента Хофстра Риентс и Петер де Врийс са на 1:17 часа от тях.

При мотоциклетите Юен Беат от Австрия върви уверено към своята втора победа в Балкан Офроуд Рали, а при камионите шансът за купата е в Томас Шмид от Германия с Унимог.

В екстремния клас водач в генералното класиране продължава да е миналогодишният победител Мартин Хеле с Тойота. Днес в ранния следобед ще станат ясни и победителите в 5-ото издание на Balkan Offroad Rallye.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА