Last news in Fakti

23 Септември, 2011 21:49 898 0

Без Мартин срещу Украйна и Уелс

  • футбол-
  • мартин петров

Новият национален селекционер Михаил Мадански извика 12 легионери за мачовете с Украйна и Уелс. На 7 октомври гостуваме в Киев за приятелска среща, а на 11-ти приемаме островитяните в последната ни евроквалификация. В разширения състав на националния отбор се завръщат Валери Божинов, Валери Домовчийски и Димитър Рангелов, а отпадат Мартин Петров и наказаният Живко Миланов, предаде Гонг.
Нападателят на Спортинг Валери Божинов не скри, че е доволен от получената повиквателна. Бившият селекционер Лотар Матеус бе забравил тарана и той не получаваше доверие от страна на немеца.

„Много съм щастлив, че отново ще играя за България. Вече имах възможността да говоря с г-н Мадански и той се държа много добре с мен, което ме впечатли. Ще дам всичко от себе си за националния тим. Нямам никакви проблеми с Ники Михайлов. Ние сме бъдещето на отбора. Той е много добър вратар и отново казвам, че нямаме никакви проблеми по между си.“, коментира Божинов.

 

 

Вратари: Николай Михайлов и Владислав Стоянов

Защитници: Станислав Манолев и Иван Иванов

Халфове: Стилиян Петров, Георги Сърмов, Благой Георгиев

Нападатели: Ивелин Попов, Валери Домовчийски, Димитър Рангелов, Валери Божинов, Александър Тонев

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА