24 Септември, 2011 09:55 744 0

Арсенал без Уилшър за месеци

  • джак уилшър-
  • арсенал-
  • футбол
Арсенал без Уилшър за месеци - 1
Джак Уилшър

Лошите новини за отбора на Арсенал не спират. Полузащитникът на "артилеристите" Джак Уилшър има нужда от операция на контузения си глезен и няма да играе няколко месеца.

 
Халфът ще бъде опериран в понеделник, след като получи стресова фрактура на десния глезен по време на предсезонен мач на Арсенал, игран през месец юли. От медицинския щаб на лондончани се надяваха травмата да се излекува по естествен начин, но в крайна сметка се оказа, че Уилшър трябва да мине под ножа.

 

Клубът от Висшата лига защити своята позиция, че играча не е трябвало да отиде по-рано на операция. "Относно травмата на Джак, клубът послуша мнението на няколко специалисти в областта от световна класа. Информацията, която получихме тази седмица обаче ни накара да вземем решението той да се оперира", обявиха от Арсенал в специално изявление. Все още не се знае колко време ще отсъства Уилшър, но се предполага, че става въпрос за месеци. /БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА