Last news in Fakti

13 Октомври, 2015 10:02 1 057 0

БФС с четири варианта за нов национален селекционер

  • петев-
  • селекционер-
  • национален отбор-
  • бфс-
  • дерменджиев-
  • балъков-
  • хубчев-
  • илиев

Футболната ни централа все по-усилено търси нов треньор

БФС с четири варианта за нов национален селекционер - 1
Снимка: БТА

Ръководството на Българския футболен съюз вече все по-усилено работи по намирането на нов селекционер на националния отбор, пише "Тема спорт".

Двубоят с Азербайджан днес се очаква да е последен за сегашния треньор на "трикольорите" Ивайло Петев. Специалистът има договор за още две години, но по всичко изглежда, че няма да го изпълни, така както не изпълни поставената му цел - класиране на бараж. Днес дори при загуба "лъвовете" може да останат на пето място и да се превърнат в малки мишлета.

Шефовете на "Иван Асен II" 26 вече са обсъдили четири имена за нов селекционер. Сред спряганите са Георги Дерменджиев, Петър Хубчев, Красимир Балъков и Илиан Илиев. От тях само Хубчев е с отбор в момента - Берое. Опция номер 1 пък е бившият наставник на Лудогорец.

Очаква се до края на месеца Петев да даде своя отчет за края на квалификациите пред членовете на Изпълкома, който би трябвало да се събере в началото на ноември, за да обсъди ситуацията. Все пак съществува малка вероятност Петев да остане, но това едва ли ще се случи. Твърдо против него са няколко от членовете на Изпълкома - Кирил Домусчиев, Венцеслав Стефанов и Йордан Лечков. Не е изключено централата да прибегне и до чужденец.

Дотук Ивайло Петев води България в 7 мача, в които записа само една победа - 1:0 над Малта като гост, две равенства и четири загуби.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА