Last news in Fakti

14 Октомври, 2015 11:57 988 0

Правната комисия няма да допусне нов ЦСКА във "В" група

  • цска-
  • в група-
  • ганчев-
  • марков-
  • правна комисия

Според комисията, това ще е погазване на законите на България

Правната комисия няма да допусне нов ЦСКА във "В" група - 1
Снимка: БТА

Много лоша новина ще чуят настоящите шефове на ЦСКА в четвъртък. Тогава се очаква от БФС да обявят, че дружеството на Гриша Ганчев и Пламен Марков ФК ЦСКА няма да бъде допуснато до участие във "В" група, пише в."Меридиан мач". 

Както е известно, след срещата при министъра на спорта Красен Кралев, Марков внесе документация във футболния съюз, заради която ще бъде свикано спешно заседание на Правната комисия в четвъртък или петък. Някои от членовете й обаче вече са се запознали с искането на Гриша Ганчев и са наясно, че едно допускане на ФК ЦСКА във "В" група на мястото на истинския клуб ПФК ЦСКА АД, ще е в разрез с всички наредби на ФИФА и УЕФА, както и със законите в България.

Тази информация, която почти сигурно ще бъде потвърдена утре или в петък, означава, че "червените" трябва да започнат оздравяване на сегашното дружество. Ако това не се случи, клубът ще бъде изхвърлен в "А" окръжна от следващия сезон, като ще останат всички близо 60 милиона дългове.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА