14 Октомври, 2015 17:29 607 0

Треньорът на Барселона похвали Везенков

  • везенков-
  • барселона-
  • паскуал-
  • свежест-
  • хвалба

Според Паскуал българският баскетболист внася свежест в отбора

Треньорът на Барселона похвали Везенков - 1
Снимка: FCB Basket

Треньорът на Барселона Шави Паскуал коментира пред "Ел Паис" за 7-те нови попълнения, които каталунците привлякоха за този сезон. Сред тях е и крилото на националния ни отбор Александър Везенков, който вече спечели първия си официален трофей с блаугранас - Суперкупата на Испания.

Според Паскуал в настоящия му тим има много креативност, но липсата на сработеност води към момента до проблеми в завършващата фаза.

"Везенков внася свежест в отбора", споделя специалистът по адрес на 20-годишния българин и допълва. "Той е млад и много ентусиазиран да учи и да се развива".

Наставникът на Барса казва още, че Стратос Перпероглу трябва да внесе в тима му манталитета на победител, докато Карлос Аройо да прибави опит. "Дали сме в по-добър състав, отколкото през миналия сезон, ще се разбере от резултатите. Очевидно този отбор е различен. Прибавихме атлетизъм, но пък загубихме откъм други елементи."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА