Last news in Fakti

25 Септември, 2011 15:35 3 028 0

Бербатов не може да замени Уейн Рууни

  • димитър бербатов
Бербатов не може да замени Уейн Рууни - 1
EPA/БГНЕС

Вчера стана ясно, че Димитър Бербатов не може да замени Уейн Рууни в големите мачове, отбелязва появата на българския нападател срещу „Стоук сити“ в . „Индипендънт“.

В обширен материал медията анализира равенството 1:1 на „Британия стейдиъм“. В него българският голмайстор на Висшата лига започна за първи път като титуляр в Премиършип, заемайки мястото на контузилия се в последния момент Уейн Рууни.

Българският нападател бе заменен в средата на второто полувреме от Дани Уелбек.

Димитър Бербатов получи средни оценки от английските медии за представянето си в мача.

„Оазис от спокойствие сред цялата врява. Така и не му се отвори чиста възможност да се разпише. Свързваше играта между халфовете и нападението преди да бъде заменен през втора част“, е оценката на сайта на Юнайтед за играта на българина.

Местното издание „Manchester Evening News” пише 5-ца (по десетобалната система) на Бербатов, като това е най-ниската оценка за Юнайтед. Толкова имат още Майкъл Оуен, Хавиер Ернандес и Андерсон. „Не е идеалното място, където да запишеш първия си мач като титуляр от началото на сезона, беше тих за мач за Бербатов“, коментира вестникът. Най-високо са оценени Нани, Фил Джоунс и Давид Де Хея, които получават 8-ци, обобщава Гонг.бг.

„Sky Sports” пише 6-ца на Бербатов. „Показа моментни умения в първия си мач като титуляр във Висшата лига за сезона“, кратко коментира изданието. По-ниско са оценени Антонио Валенсия и Майкъл Оуен – 5-ци. Нани, Райън Гигс и Давид Де Хеа са с най-високи оценки – 7-ци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА