Last news in Fakti

15 Октомври, 2015 13:58 1 361 1

Стоичков в класация за най-слаби треньори

  • стоичков-
  • класация-
  • треньори-
  • марадона-
  • шиърър

Камата е на второ място според класацията

Стоичков в класация за най-слаби треньори - 1
Снимка: БТА

Христо Стоичков попадна в класация за най-некадърните треньори, които като футболисти са били сред най-добрите в света. Подредбата е на испанския вестник "Марка", който отбелязва неуспеха на Стоичков в опита да класира България на Мондиала през 2006 година и изпадането със Селта година по-късно. Изданието не забравя да спомене основното му място в Дрийм тима на Барселона през 90-те години.
 
Българинът е втори в класацията, изоставайки от Диего Марадона, който бе начело на Аржентина между 2008 и 2010 година.
 
Трети е бившият английски нападател Алън Шиърър, а петицата се допълва от Лотар Матеус (треньор на националния отбор на България между 2010 и 2011 година) и Марко Ван Бастен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    0 0 Отговор
    Ицо е номер 1