17 Октомври, 2015 10:10 891 4

Сираков може да се завърне в Левски

  • сираков-
  • левски-
  • спортен директор

Легерндата на тима иска мястото на спортен директор

Сираков може да се завърне в Левски - 1
Снимка: БТА

Наско Сираков е бил поканен да стане част от Управителния съвет на клуба, информира "Меридиан Мач". Това е станало чрез един от тримата собственици на "сините" Иво Тонев.

Легендата на Левски обаче е отклонил предложението с думите, че би се върнал единствено в ролята на спортен директор. В момента такъв е Георги Иванов - Гонзо, който се справя със задълженията си и ръководството на клуба няма желание да го сменя.

Сираков все пак ще бъде близо до Левски в амплоато на личен съветник на Тонев. Двамата имат уговорка да провеждат задълбочени разговори за случващото се в клуба, като Сираков ще дава мнението си. Тонев винаги се е допитвал до някоя синя легенда. Преди време тази роля изпълняваше Иван Вуцов, но габровецът се оттегли.

За последно Наско беше на "Герена" за 100-годишнината на клуба. Той изкара на поста няколко месеца и си тръгна след епизода със събличането на Ивайло Петев. След него тогава си багажа си стегна и Христо Йовов, но той вече се завърна като главен скаут.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    0 0 Отговор
    свършил е парите а требват далаверки 4е излизат нови неща за придобиване яхти имоти коли
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мухабетян

    1 0 Отговор
    въпросното лице си е просто момче и просто момче си остана.Жалко за Левскарите.За това е и дереджето сега на бг футбола.
  • 4 Григор

    0 0 Отговор
    След като не познавате Наско, глупости не говорете!