Last news in Fakti

21 Октомври, 2015 23:37 843 0

ПСЖ и Реал Мадрид не излъчиха победител

  • псж-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

Дългоочакваното дерби в Шампионската лига завърши 0:0

ПСЖ и Реал Мадрид не излъчиха победител - 1
Снимка: БТА/АР

ПСЖ и Реал Мадрид завършиха 0:0 в Група А на Шампионската лига по футбол. Както се говореше в дните преди мача, треньорът на испанците Рафаел Бенитес беше подредил добре играчите си в защита и не допуснаха много положения пред домакините. “Кралете” имаха сериозни проблеми в атаката си, след като Карим Бензема и Гарет Бейл пропуснаха мача заради контузия, а Лука Модрич влезе като резерва. 

Хората на Лоран Блан също не направиха най-добрия си мач и така след скучните 90 минути на “Парк де Пренс” ПСЖ и Реал логично си поделиха точките. 

Двата отбора са на върха в класирането с по 7 точки. В другата среща от групата Малмьо победи изненадващо у дома Шахтьор Донецк с 1:0 и записа първи три точки. Украинците все още нямат актив в турнира. 

Двата отбора изиграха равностойно първо полувреме, в който опитаха да се надхитрят. За добрата игра не помогна и лекият дъждец над Париж. Във втората половина на полувремето Реал погледна по-сериозно към вратата на домакините. 

В 35-та минута Роналдо беше близо до откриване на резултата, след като засече центриране на Марсело, но Кевин Трап успя да спаси. Четири минути по-късно Иско беше близо до това да реализира за Реал, но ударът му не попадна в очертанията на вратата. 

Второто полувреме започна с пропуск на Единсон Кавани. Уругваецът отклони с върха на обувката си центриране на Тиаго Мота, а Кейлор Навас само успя да изгледа как топката минава покрай гредата му. 

Надхитрянето между двата отбора продължаваше, но реални положения за гол така и нямаше. Реал отговори с удар на Кристиано Роналдо от фаул, който мина над гредата. 

Португалецът бе далеч по-близо до гола в 72-та минута, когато бе изпуснат от защитниците на ПСЖ. Роналдо стреля силно с левия крак от малък ъгъл, но не успя да намери очертанията на вратата. В крайна сметка гол не падна и така двата отбора си поделиха точките.

Ето и всички резултати от днешните мачове: 

Група А

Малмьо - Шахтьор (Донецк) 1:0 (Маркус Розенберг 1:0, 17')

Група В 

Волфсбург - ПСВ Айндховен 2:0 (Бас Дост 1:0, 47', Макс Крузе 2:0, 57')

ЦСКА Москва - Манчестър Юнайтед 1:1 (1:0 Думбия (15); 1:1 Марсиал (65)

Група С 

Атлетико (Мадрид) - Астана 4:0 ( Саул Нигес 1:0, 21', Джаксън Мартинес 2:0, 29', Оливър Торес 3:0, 63', Денис Дедечко, 4:0 (а.г.), 89')

Галатасарай - Бенфика 2:1 (Николас Гайтан 0:1, 2', Селчук Инан 1:1 (д.), 19', Лукас Подолски 2:1, 33')

Група D
Ювентус - Борусия (М) - 0:0

Манчестър Сити - Севиля 2:1 (Конопляна 0:1, 30', Адил Рами 1:1 (а.г.) 37' 2:1 Де Бройне (90)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА