Last news in Fakti

26 Октомври, 2015 18:29 1 119 1

Ники Михайлов пред завръщане в Левски

  • михайлов-
  • левски-
  • мерсин-
  • трансфер

Вратарят ще е част от мащабната селекция планирана от Сините

Ники Михайлов пред завръщане в Левски - 1
Снимка: БТА/АР

Слухове за изненадващи трансфери вървят от няколко дни на "Герена". Левски се стабилизира финансово тази есен и вече стяга солидна зимна селекция. Говори се, че шефовете на "сините" ще се пробват за националния вратар Николай Михайлов, чиято кариера в чужбина закъса в последните две години, пише вестник "Всеки ден".

В момента Ники пази за турския Мерсин, където този сезон има едва три мача и търка резервната скамейка. Заради честите си травми Михайлов се превърна в дълбока резерва и не е пазил от края на август.

Футболни фигури на "Герена" обаче се съмняват юношата на Левски да се завърне в отбора. "Сините" са с шампионски амбиции и вероятно с тях ще изкушават вратаря през зимния трансферен прозорец.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909

    1 0 Отговор
    И тоя е същият б....к като бащаму !