Last news in Fakti

26 Октомври, 2015 20:27 694 0

Жиру: Арсенал става все по-силен

  • жиру-
  • арсенал-
  • потенциал

Имаме голям потенциал, заяви френският нападател

Жиру: Арсенал става все по-силен - 1
Снимка: БТА/АР

Оливие Жиру смята, че Арсенал е по-силен в сравнение с миналия сезон и има шансове да се задържи в челото на класирането във Висшата лига на Англия. Нападателят на "артилеристите" има шест гола в последните седем двубоя на лондончани и националния отбор на Франция.

"Психологически тази година сме доста по-силни в сравнение с предишния сезон. Не искам да гледам толкова напред, защото трябва да запазим добрата форма. Минали са само десет двубоя, а до края на шампионата има още 28. Трябва да даваме 100 процента от нашите възможности във всеки един мач. В дефанзивен план сме стабилни. В атака също се подобряваме и имаме потенциал", заяви 29-годишният Оливие Жиру.

Арсенал е на второ място в класирането с актив от 22 точки. Манчестър Сити също е с 22 точки, но има по-добра голова разлика от столичани. "Артилеристите" не са ставали шампиони от 2004 година.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА