Last news in Fakti

26 Октомври, 2015 21:56 1 012 0

Славия изненада Берое

  • славия-
  • берое-
  • карачанаков-
  • зехиров

Карачанаков герой за столичани при победата с 2:1

Славия изненада Берое - 1
Снимка: БТА

Славия сложи край на серията си от лоши резултати и победи с 2:1 Берое в последен мач от 13-ия кръг на "А" група. Антон Карачанаков беше големият герой за "белите". Бившият халф на ЦСКА отбеляза и двата гола за тима на Иван Колев, който отново показа, че играе по-сполучливо на чужд терен. За Берое се разписа Атанас Зехиров малко преди края, но красивото му попадение не помогна на старозагорци да избегнат първа домакинска загуба от началото на сезона.

Поражението е общо трето за Берое в последните 4 мача. По този начин отборът на Петър Хубчев пропусна отлична възможност да се доближи само на 2 точки от лидера Левски. Славия пък взе първа победа от средата на септември и вече е на 5-а позиция с 19 точки. Четири от петте успеха на най-стария столичен клуб са като гост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА