29 Октомври, 2015 19:13 654 0

Берое не допусна изненада срещу Банско

  • берое-
  • банско-
  • купата

Старозагорци са последният 1/4-финалист в турнира за Купата на България

Берое не допусна изненада срещу Банско - 1
Снимка: БТА

Отборът на Берое се разправи с противника си и се превърна в последния 1/4-финалист за Купата на България. Заралии спечели с 3:1 домакинството си на Банско и продължават напред в надпреварата.

тимът от Стара Загора откри резултата чрез Георги Андонов, но в края на първата част Руслан Иванов изравни.

Футболистите на Петър Хубчев излязоха отново напред в резултата през втората час след втори гол на Георги Андонов, който вкара след разбъркване в наказателното поле на банскалии.


Всичко в двубоя можеше да приключи в 72-ата минута, когато Спас Делев стреля с глава от малкия пеналт, но нацели напречната греда.

Четири минути по-късно гостите останаха в намален състав след втори жълт и респективно червен картон за Костадин Слаев.

Численото неравенство даде бърз резултат. В 82-ата минута Делев намери Елиаш, който вкара за 3:1.

До края на двубоя Хазуров можеше да върне едно попадение, но направи сериозен пропуск две минути преди да изтече редовното време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА