30 Октомври, 2015 12:29 838 0

Юнайтед готви сензационна оферта за Ибрахимович

  • псж-
  • млс-
  • манчестър юнайтед-
  • ибрахимович-
  • трансфер

Червените дяволи ще решават проблемите си в нападение с привличането на шведа

Юнайтед готви сензационна оферта за Ибрахимович - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед подготвя сензационна оферта за нападателя на Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович, твърди "Дейли Експрес". "Червените дяволи" са сериозно притеснени от головата суша на тима напоследък. Именно заради това от клуба смятат поне временно да решат проблема в предни позиции с привличането на Ибра. Идеята е той да бъде взет през зимата и да остане на "Олд Трафорд" до лятото или до следващата зима.

Последните информации бяха, че шведът ще продължи кариерата си в МЛС в САЩ и ще облече екипа на тима на Дейвид Бекъм. Това обаче няма да се случи преди 2017 година, тъй като едва тогава новият клуб, който ще играе в Маями, ще започне участието си в МЛС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА