Last news in Fakti

10 Ноември, 2015 01:00 495 0

Брагантино ще вземе нещо от Сеара

  • брагантино-
  • сеара-
  • бразилия

Гостите се борят за достигане до плейоф, а и разбиха противника на своя земя

Отборът на Сеара посреща Брагантино в един доста любопитен сблъсък от бразилската Серия Б. Начален час на двубоя е 1:30 българско време, а залогът в края на сезона е наистина много висок.

Домакините са пред изпадане и отчаяно се нуждаят от точки в последните няколко кръга за да се спасят. Гостите пък се само на няколко точки от класирането са големите шампионати извън страна и също ще се борят за трите точки.

В първата среща Брагантино SP спечели у дома си с три на нула. При гостуванията си обаче тимът до момента не впечатлява и има наредени единадесет загуби на чужд терен.

Все пак ние от екипа на Факти.бг не бихме пренебрегнали страхотния коефициент, като и по-добрата форма и класиране на Барагантино. Сега са ключовите мачове, гостите го знаят и ще се преборят поне за точката при примамливия коефициент от над 2.10 в различните букита. Прогноза: 2Х


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА