Last news in Fakti

17 Ноември, 2015 10:28 681 0

Чикаго Булс победи Индиана

  • чикаго булс-
  • индиана пейсърс-
  • нба-
  • роуз-
  • пол джордж

Биковете успяха да излъжат Пейсърс

Чикаго Булс победи Индиана - 1
Снимка: БТА/АР

Чикаго Булс успя да постигне трета поредна победа в НБА. "Биковете" победиха в собствената си зала "Юнайтед сентър" Индиана Пейсърс с 96:95. Това бе и четвърти успех за Булс в последните им пет срещи. Дерик Роуз се отчете с 23 точки и 6 асистенции за Чикаго, но в средата на последната част изкълчи левия си глезен. Джими Бътлър добави 17 и 4 асистенции. Дъг МакДърмът нанизаха 11 точки.

Пол Джордж бе най-резултатен за Индиана с 26 точки и 7 борби. Монта Елис се разписа с 20 и 6 асистенции. Си Джей Майлс остана с 19 точки.

В последните секунди на двубоя Пол Джордж получи шанс да донесе успех на Индиана, но не успя да се справи със защитата на Джими Бътлър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА