Last news in Fakti

18 Ноември, 2015 19:18 647 0

Букарев ще става скаут в Левски

  • букарев-
  • скаут-
  • левски
Букарев  ще става скаут в Левски - 1
Снимка: АП/БТА

Асен Букрев е на път да започне работа в Левски. Най-вероятно той ще има задълженията на скаут в клуба. За да се завърне на "Герена" Буки е отказал предложение от страна на Ботев (Враца) да стане спортен директор.

"Вярно е, че приех предложението на Левски. Проведох разговор с Георги Иванов и се разбрахме. Много се радвам, че се връщам на "Герена", където винаги съм се чувствал чудесно. Използвам, че ме потърсихте, за да благодаря на кмета на Враца Калин Каменов, който ми отправи предложение да стана спортен директор на Ботев. Поласкан съм от интереса и комуникацията, която имахме, но Левски е нещо голямо и винаги е приоритет за мен“, лаконичен бе бившият халф на Левски и ЦСКА пред Дарик Радио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА