27 Ноември, 2015 23:18 1 018 2

Григор Димитров: Аз винаги играя за България

  • григор димитров-
  • гаел монфис-
  • българия-
  • пресконференция-
  • арена армеец
Григор Димитров: Аз винаги играя за България - 1
Снимка: БТА/АР

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров и Гаел Монфис проведоха официална пресконференция преди демонстративния мач по между си в "Арена Армеец" утре. Двамата тенисисти, приятели от дълги години насам, споделиха, че за тях ще бъде удоволствие да играят пред българската публика.

"Целта не е само да правим шоу, а да изиграем един добър мач. Винаги съм искал да играя в България пред родна публика. Много се вълнувам."

Димитров говори и за представянето си през изминалия сезон, както и за бъдещите си планове с новия треньор - Франко Гофин. Наред с това, хасковлията не подмина и казусът относно "Купа Дейвис".

"На последните няколко турнира играх добре и съм доволен от това. Важно бе, че сезонът премина без контузии. Последните седмици тренирам. Да се надяваме да е последният, който трябва да избирам. Имах проблеми и с ракетата - не искам това да звучи като извинение. Не съжалявам за нито едно от решенията, които съм взел. Поемам отговорност за всичко, което съм направил. Един ден си 8-и, на другия ден си 28-и. Това е добър урок за мен." - искрен бе Димитров пред журналистите. 

"Аз винаги играя за България. Всеки си казва мнението. Не мога да коментирам този въпрос. Винаги съм бил там, когато съм могъл. Така са обстоятелствата в момента." - сподели нашенецът като отговор на въпроса за пропуснатите мачове от "Купа Дейвис" - отборното световно първенство.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еман у Къзо бугар из балканя

    0 0 Отговор
    кога си играл за България?! Джокович винаги преди мач поздравява сръбската публика на сръбски, а ти никога не си го правил за българската публика -гнус ме е от теб! Беги се прави на велик пред чалгарите, дето само повтарят, че си имаш парите и си т...ваш жените ама не смей да се правиш на българин!
  • 2 Киро

    0 0 Отговор
    Марда, тия глупости си ги дрънкай на някой друг!

    Пече се на плажа, докато националния отбор имаше шанса да се класира за по-горна група за купа Дейвис!

    Лицемер, нямаш психика да станеш голям!