Last news in Fakti

2 Декември, 2015 17:25 788 0

Валенсия представи Гари Невил като новия треньор на тима

  • невил-
  • валенсия-
  • треньор-
  • назначение

Помощник на бившия английски национал ще бъде брат му - Фил Невил

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед, а сега телевизионен анализатор – Гари Невил, бе неочаквано назначен за треньор на Валенсия.  Прилепите се разделиха наскоро с Нуно Еспирито Санто и се обърнаха към англичанина, чийто брат – Фил Невил, работи като асистент на предишния треньор от лятото, а сега ще запази позицията си. 

„Футболен клуб Валенсия постигна споразумение с английския специалист Гари Невил, за да бъде треньор на първия отбор до 30 юни 2016-а година” се казва в официалното съобщение на испанския тим. 

Гари Невил ще остане помощник на Рой Ходжсън в националния отбор на Англия, но напуска ролята си на анализатор на "Скай Спортс" поне за няколко месеца. Той ще бъде представен официално в четвъртък, като ще започне официално работа в неделя, може би предвидливо след мача с Барселона, който е в събота.

„Страшно съм развълнуван, че получавам тази възможност. Валенсия е голям клуб и зная, че феновете на отбора са изключително страстни. Очаквам с нетърпение да работя с талантливите играчи и съм развълнуван от предизвикателството, което ми предстои” заяви Невил.  

Валенсия е на 9-о място в класирането, но определено не се справя убедително през сезона, макар и да е само на 5 точки от четвъртата позиция.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА