Last news in Fakti

10 Декември, 2015 15:31 1 658 0

„Ушатата“ купа пристигна в София, да се готвят Варна и Бургас

  • шампионска лига-
  • купа-
  • трофей-
  • софия-
  • варна-
  • бургас-
  • ушата

Луис Гарсия е официален посланик за България на Обиколката на престижния трофей

„Ушатата“ купа пристигна в София, да се готвят Варна и Бургас - 1
Снимка: БТА

Най-ценният трофей в клубния футбол – купата на Шампионската лига – пристигна в българската столица София.

В рамките на следващите два дни запалянковците имат уникалната възможност да се докоснат до магията на големия футбол и купата, за която се борят най-великите отбори.

Привържениците от провинцията също имат поводи за радост. За първи път – освен София – трофеят ще посети Бургас и Варна.

Тази година за първи път за „ушатата“ купа е построен специален атрактивен камион, който се разгръща в зрелищна конструкция с внушителните 200 кв. м. Купата е изложена на специален балкон, който се вижда отлично и от минувачи, което предоставя възможност за невероятни снимки.

За феновете са предвидени снимки с трофея, интерактивни игри и възможността да видят аксесоари на големи играчи, сред които Меси и Кристиано Роналдо.

Днес купата до 18:00 часа ще се намира на паркинга на пл. „Княз Александър I“ 1 в София, а утре от 10:00 до 22:00 ще е в Парадайс център, бул. „Черни връх“ 100.

Програма за Бургас:

14 декември - пред филиала на УниКредит Булбанк на ул. „Александровска“ 22, 11:00 – 18:00 часа;

15 декември - Мол Галерия Бургас, ул. „Янко Комитов“, 10:00 – 22:00;

Програма за Варна:

17 и 18 декември – магазин за мебели в Гранд мол Варна, ул. „Академик Андрей Сахаров“ 2, ниво 2, съответно 10:00 – 16:00 и 10:00 – 18:00.

Купата на Шампионската лига е в България благодарение на УниКредит Булбанк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА