Last news in Fakti

14 Декември, 2015 10:58 1 008 0

Венци Стефанов: Литекс трябва да е аут от А Група

  • стефанов-
  • литекс-
  • левски-
  • скандал-
  • разпоредби-
  • изпълком-
  • бфс

Гриша Ганчев взе прекалено емоционално решение, заяви босът на Славия

Венци Стефанов: Литекс трябва да е аут от А Група - 1
Снимка: БТА

Съдбата на Литекс остава под въпрос след като шефовете на тима скандално извадиха отбора насред мача с Левски. Според боса на Славия и член на изпълкома на футболния съюз Венци Стефанов казусът е пределно ясен.

"По правилник Литекс трябва да бъде изхвърлен от "А" група". Това обаче, никой не може да реши сам. Изпълкомът е единственият орган, който може да взима подобни решения. Първо обаче трябва да се вземе под внимание становището на Дисциплинарната комисия.", категоричен бе Стефанов пред "Стандарт". Според него съдията е направил грешки, но решението на главния мениджър на Литекс Стойчо Стоилов да провали мача по нареждане на Гриша Ганчев е недопустимо.

"Не смятам, че това е постановка от страна на Гриша Ганчев. Просто емоционално взеха това решение", допълни Стефанов.

"Потресен съм от отношението на футболистите на Левски. Тяхната реакция е обида за всички. Не само за Литекс и ръководството на клуба, а и за самите фенове на Левски. Какви са тези средни пръсти? Така ли трябва да реагират големи хора. Те наясно ли са колко хора ги гледат? Затова казвам, че първите седем години им липсват." заяви шефът на Славия


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА