Last news in Fakti

23 Декември, 2015 18:26 867 0

Левски иска играч на Мъри Стоилов

  • стоилов-
  • левски-
  • астана-
  • кетевоама-
  • трансфер

Сините се прицелиха в Фокси Кетевоама от Астана

Левски иска играч на Мъри Стоилов - 1
Снимка: БТА/АР

Левски се интересува от една от звездите на казахстанския първенец Астана, който е воден от Станимир Стоилов, съобщава местният сайт Sports.kz. Става въпрос за халфа от африкански произход Фокси Кетевоама. Неговият договор с клуба изтече и до момента не е получавал оферта за нов. Проблем пред "сините" обаче е, че не могат да покрият финансовите изисквания на 29-годишния футболист.

Фокси игра четири сезона в Астана и вкара 25 гола. Той беше твърд титуляр в груповата фаза на Шампионска лига, където тимът на Мъри спечели четири точки след четири равенства в компанията на Бенфика, Атлетико Мадрид и Галатасарай.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА