Last news in Fakti

23 Декември, 2015 19:28 1 276 1

Боби Михайлов: Заради мен не отнеха точки на ЦСКА

  • михайлов-
  • левски-
  • цска-
  • бфс-
  • петев-
  • точки-
  • литекс-
  • изпълком

Президентът на БФС говори за всички проблеми свързани с българския футбол

Боби Михайлов: Заради мен не отнеха точки на ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Президентът на БФС Борислав Михайлов отхвърли по категоричен начин възможността да абдикира от ръководния пост в родния футбол. Както е известно, Левски официално поиска оставката на бившия капитан на националния отбор, но той ясно демонстрира, че не се трогва от действията на "сините".

"Няма шанс да абдикирам от поста. Не виждам защо да го правя. Какво значи, че Левски може да предложат по-добра алтернатива от мен? Има си Конгрес за тези неща. От Левски лесно искат оставки, но Лечков правилно попита, защото Изпълкомът не знае кои са собствениците или кой ръководи Левски? Това е в неговия стил, на Лечков, не моят. Никой от нас не се е оженил за този Футболен съюз. Няма мераклии. Омръзна ми сам да си правя Конгрес и да си го печеля", заяви Михайлов.

Той коментира и отлагането на решението дали Литекс ще бъде изхвърлен или оставен в "А" група.

"Това е доста дълъг документ, внесен днес и членовете на Изпълкома нямаха възможност да се запознаят с него. Ние винаги търси вариант да има отбори, затова сме футболен съюз. Това не е измъкване. Трябва да сме аргументирани и при двата случая, защото има две комисии, които са се произнесли по един и същи начин", добави Михайлов.

Борислав Михайлов засегна и темата "ЦСКА" и разкри, че е с основна заслуга ФИФА да не отнеме точки на "червените".

"Годината беше тежка – два отбора бяха без лиценз, проблемът с Литекс също. Имаше доста проблеми, слабо представяне на националния отбор. Все пак имаше и хубави неща – базата, която правим, европейското първенство за юноши са част от добрите неща. ЦСКА? По темата "ЦСКА" се изказаха много комисии. Аз не съм One Man Show. Благодарение на усилията ми успях да убедя ФИФА да не отнемат точки на ЦСКА. Днес не сме дискутирали нищо за ЦСКА", каза Михайлов.

Президентът на БФС коментира и националния треньор Ивайло Петев и неговото оставане начело на родните "лъвове".

"Имахме много по-сериозни проблеми от състоянието на националния отбор, не обсъждахме смяната на треньора. Ще играем мач чак септември, ако не успеем да уредим контрола преди това. Селекционерът Ивайло Петев остава начело на България. Ще има подмладяване на тима", завърши Борислав Михайлов.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    ""ПЕРУКА",ТИ СЪСИПА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ!ВЪН!