Last news in Fakti

28 Декември, 2015 11:59 904 0

Бъдещето на ЦСКА става ясно до 1-ви март

  • цска-
  • милева-
  • синдик-
  • оздравяване-
  • дългове

От януари започват да се събират предложения за оздравяване

Бъдещето на ЦСКА става ясно до 1-ви март - 1
Снимка: БТА

Съдбата на ЦСКА трябва да стане ясна преди 1 март. От януари започват да се събират предложения за оздравяване, ако има такива, пише "24 часа". Синдикът Дора Милева не смята да предлага такъв. При положение че няма предложения, ще се свика общо събрание на кредиторите, което ще е последен шанс за оздравяване.

По закон те се делят на осем групи и всички трябва да са съгласни с предложения план. НАП, който е най-големият, е в отделна група, като там решението трябва да се вземе с решение на финансовия министър Владислав Горанов.

Синдикът е признала вземания от 19 милиона лева от ЦСКА, като голяма част от кредиторите бяха отрязани. Те имат право да се жалват в съда. Отделно до 5 януари се приемат още молби за вписване при кредиторите.

В момента емблемата и марката на ЦСКА са върнати в масата на несъстоятелността и са под разпореждане на синдика. Те бяха заложени два пъти. Държавата направи няколко безуспешни опита за търг, като не се явиха желаещи да я купят.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА