Last news in Fakti

5 Януари, 2016 14:58 1 157 0

Виктор Троицки на пътя на Григор Димитров в Австралия

  • троицки-
  • димитров-
  • двойки-
  • тенис

Днес сърбинът се справи със Стив Джонсън

Виктор Троицки на пътя на Григор Димитров в Австралия - 1
Снимка: БТА/АР

Сърбинът Виктор Троицки ще бъде съперник на Григор Димитров във втория кръг на турнира по тенис в Бризбън, след като победи Стив Джонсън от САЩ със 7:6 (3), 6:1. Троицки днес заложи на здрав сервис като вкара 61 процента от началните удари и спечели 82 процента от точките. Той проби четири пъти сервиса на американеца и допусна това да се случи само веднъж.

Според сайта на турнира, двамата вероятно ще играят в четвъртък, тъй като не присъстват в утрешния график.

Утре е срещата на двойки на българина и неговия партньор Кей Нишикори (Япония). Във втория кръг техни съперници трябва да бъдат Пиер-Юг Ербер и Никола Маю от Франция. Според програмата, мачът на двойки ще се състои на корт номер 2 и ще започне рано сутринта.

Димитров и 29-годишния сърбин имат една среща помежду си и тя е през 2012-а година в Базел, когато българинът печели с 6:3, 6:2. Троицки има само две титли в кариерата си и в момента заема 22-о място в световната ранглиста срещу 28-ата позиция на Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА