Last news in Fakti

7 Януари, 2016 23:12 858 0

Играчи на Фейенорд се млатиха на лагера в Португалия

  • фейенорд-
  • млатят-
  • лагер-
  • португалия-
  • физически сблъсък-
  • бой-
  • юмруци

Нелом и Тони Вилена влязоха дадоха старта на физическите сблъсъци в Албуфейра

Възникнаха странни дразги между футболистите на холандския Фейенорд. По време на тренировъчния лагер на тима в португалския курорт Албуфейра, играчи се хванаха за вратовете, готови да стигнат до крайности.

Още първото занимание на португалска земя се случиха странни грозни сцени. Съотборниците Микел Нелом и Тони Вилена влязоха във физически сблъсък и трябваше да бъдат разтървавани от останалите футболисти на клуба от Ротердам.

Малко след началото на двустранна игра на игрищата на "Алфамар Бийч и Спорт Комплекс" Нелом и Вилена си скочиха на бой заради остро влизане на бранителя Нелом в краката на полузащитника Вилена. Талантливият халф, който има 22 мача за младежкия национален отбор на Холандия, реагира бурно след единоборството и изрита своя съотборник в слабините.

Това доведе до ярост тъмнокожия бек и той се опита да отвърне с юмруци. Нужни бяха усилията на Рик Карсдорп, Кенет Вермеер и Свен ван Беек, както и намесата на мениджъра Ван Бронкхорст, за да се успокоят страстите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА