Last news in Fakti

9 Януари, 2016 20:19 1 176 0

Стойчо Стоилов: "А" Група губи, ако Литекс не участва

  • стоилов-
  • литекс-
  • бъдеще-
  • а група-
  • бфс

Трябва да бъде взето правилното решение, заяви главният мениджър на Литекс

Стойчо Стоилов: "А" Група губи, ако Литекс не участва - 1
Снимка: БТА

Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов говори на първата тренировка на тима за годината. „Оранжевите” чакат решението на Изпълкома дали ще останат в „А” група, а според Стоилов футболът ни ще изгуби от липсата на тима в елита.

"Не е моя работа да коментирам какво ще реши Изпълкома на БФС, но ако ни извадят от "А" група ще загуби българският футбол. Това е вече трети голям отбор, който се вади от елитната група и за мен е много несериозно. Хората, от които зависи развитието на българския футбол, трябва да вземат правилно решение", каза Стоилов. 

"Литекс може без всеки един играч. Вярно е, че Асприля е много добър футболист, водещ за Литекс, но футболът е колективна игра и на това трябва да наблягаме. Литекс е интересен отбор в цяла Европа на трансферния пазар, но за момента няма конкретни оферти към други наши футболисти. Това е отборът, на който ще разчитаме през пролетта плюс още един играч от чужбина, който трябва да пристигне в понеделник", каза още мениджърът на ловчанлии.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА