Last news in Fakti

6 Октомври, 2011 14:51 745 0

Фетел иска втората титла с подиум на Сузука

  • фетел-
  • формула 1-
  • подиум-
  • бътън
Фетел иска втората титла с подиум на Сузука - 1
©ЕРА/БГНЕС

Себастиан Фетел иска да спечели Формула 1 със стил, независимо, че му е необходимо да завърши дори и на 10 място в Япония, за да си осигури втора поредна победа в "Кралските гонки".

"Искаме да направим нещата както трябва. Мисля, че ако имаш качества и техническа възможност да се справиш, трябва да се насладиш и да направиш така, че да завършиш на подиума. Да, ще имаме повод да празнуваме, дори и ако завърша 10-ти, но няма да е същото. Затова ще се опитаме да се състезаваме както винаги и да дадем най-доброто от себе си", каза Фетел.

Единственият, който може да спре германския пилот към втората му световна титла е Дженсън Бътън, съобщава БГНЕС. За тази цел британецът трябва да спечели състезанието, а Фетел да не запише точка, което изглежда почти невъзможно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА