Last news in Fakti

16 Януари, 2016 18:41 599 0

Интер не успя да се справи с Аталанта

  • интер-
  • аталанта-
  • равенство

Двата тима поделиха точките след автоголове

Отборът на Интер започна да губи инерция и отново загуби точки в битката си за титлата в Серия "А".

"Нерадзурите" стигнаха само до равенството 1:1 при гостуването си на Аталанта в срещата между двата тима от 20-я кръг на италианския шампионат. И двете попадения в срещата пък дойдоха след автоголове.

Първо Жейсон Мурийо прати топката в собствената си врата в 18-ата минута, давайки преднина на домакините. Рафаел Толой в 25-ата минута пък върна Интер в мача след като също имаше малшанса да прати топката в собствената си врата.

В 83-ата минута Гаетано Монакело можеше за втори път да вгорчи живота на Интер, но ударът му след прецизното центриране на Алехандро Гомес не намери очертанията на вратата.

До края и гостите направиха своя финален щурм, но нов гол така не падна и срещата завърши закономерно при 1:1.

Равенството е четвърто за "черно-сините", които се изкачиха временно на второ място с 40 точки, но при победа на Наполи, ще се отдалечат от първото място на четири точки. При успех на Ювентус пък ще изостанат две и от "бианконерите". Аталанта вече има 25 точки и остана на 14-то място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА