Last news in Fakti

23 Януари, 2016 12:32 895 0

Юнайтед дава 48 милиона паунда за Кавани

  • кавани-
  • манчестър юнайтед-
  • псж-
  • позиция-
  • транфер

Червените дяволи искат на всяка цена да се подсилят с нападателя на ПСЖ

Юнайтед дава 48 милиона паунда за Кавани - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед е готов да отправи зашеметяваща оферта от 48 милиона паунда за нападателя на ПСЖ Единсон Кавани. Според италианското издание "Тутоспорт" Луис ван Гаал иска на всяка цена да подсили атакуващата си мощ с уругвайския национал и той е негова приоритетна цел.

Самият футболист изобщо не е очарован от ситуацията си в парижкия клуб, тъй като Лоран Блан продължава да го използва предимно по левия фланг в мачовете на ПСЖ. Кавани не е доволен от позицията на която играе в клуба и предпочита да бъде в ролята на централен нападател.

Той обаче вероятно няма да може да игре като такъв, освен ако схемата на игра не бъде променена или ако Ибрахимович не напусне тима. Торинското издание отбелязва още, че Юнайтед ще има трудна задача за привличането на нападателя, тъй като от него се интересува и шампионът на Италия Ювентус.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА