Last news in Fakti

25 Януари, 2016 12:58 1 813 1

Гара Дембеле продължава със срива си

  • дембеле-
  • индонезия-
  • кариера-
  • фрайбург-
  • левски

Бившият нападател на Левски кара проби в Индонезия

Гара Дембеле продължава със срива си - 1
Снимка: БТА

Любимецът на феновете на Левски Гара Дембеле пропадна чак до Индонезия. Бившият голаджия на "сините", който вкарваше често в "А" група, в момента кара пробен период в местния елитен Макасар и ще подпише договор с тима, ако бъде харесан.

Кариерата на 29-годишния футболист върви стремглаво надолу в последно време. През лятото на 2011 година "сините" взеха 2,2 милиона евро от малиеца, като го продадоха на Фрайбург. Там обаче той така и не успя да се наложи и в крайна сметка бе пратен под наем в китайския Вухан Зал, а след това игра в дубайския елитен Дубай КСК. В момента обаче е без отбор.

Самият Дембеле е търсил вариант да се завърне на "Герена" наскоро, но Гонзо е отхвърлил подобна възможност.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чуби

    0 0 Отговор
    Е как бе,нали беше големия голаджия...