Last news in Fakti

26 Януари, 2016 10:57 1 114 1

Радуканов: Никой няма да оздрави ЦСКА

  • радуканов-
  • цска-
  • левски-
  • литекс-
  • а група-
  • дългове

Може да върнат точките на Левски, твърди бившият треньор на ЦСКА

Радуканов: Никой няма да оздрави ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Бившият треньор на ЦСКА Милен Радуканов бе гост в студиото на ТВ 7. Специалистът коментира актуалните събития в родния футбол.

"В Търговския регистър сега има три ЦСКА-та. Видяхте, че се говори за 20-30 милиона дългове. Направете си сметка, ако трябва някой да плати 25 милиона. И сега да дойде някой да оздрави дружеството? Не ми се вярва, че има хора, които ще дойдат да платят сметката на комшията", обяви Радуканов.

"Представете си, ако няколко години оздравяват дружеството и накрая успеят. Тези 30 милиона, които трябва да се дадат на разни футболистчета, могат да се дадат за оправяне на базата. Моето лично мнение е, че трудно се оздравява такова дружество. За мен беше по-добре да се започне начисто, а с тези пари за оздравяването да се дадат за бази.

Гриша Ганчев има две дружества, Васил Божков също може. Легендите Стоичков, Бербатов, Стилян Петров и те могат да помогнат. Най-грешното е да се дадат 30 милиона за оздравяване. Всеки ден излиза някой и казва – трябва да е този или онзи. В България не е възможен вариантът с управление на феновете.

Вариантът с обединение с друг клуб е само замазване на очите на феновете. Накрая излизат Градев, Ивков и Руди Василев и казват, че това не е възможно. Това обединение го слушаме 8 месеца. Аз не смятам, че някой ще даде 30 милиона за оздравяване. Феновете и те се заблудиха от толкова информации и дезинформации. Ботев Пд нали се обедини със Сопот и ходеха по 10 хиляди във „В“ група. В крайна сметка феновете ще припознаят някого. И пак ще има ЦСКА. Трябваше да се започне начисто.

Не разбирам идеята за Висша лига. Не виждам как ще се зачеркне всичко. Но трябва да се направят закони и да се спазват. С Литекс поне си спазиха закона. Защо даже са търсили вратички? Когато има закони и не търсим вратички, тогава нещата ще потръгнат.

Каквото е, такова. Спазени са законите, ще доиграем първенството каквото е. „Ако“ няма, действителността е с 9 отбора. Все ми се струва, че на Левски може да върнат точките. Пак нещо ще се случи. Миналата година Ювентус не стана ли шампион с 10 точки разлика? Не очаквам Литекс да започне напролет в „А“ група.", завърши Радуканов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    така-никакви пари да не се плащат-почват от нулата или правят нова а група и колелото да се завърти отначало и да няма такива изцепки,купуване на съдии като уевски и да тръгнат нещата -иначе ще станем като хокеистите-ама пък каво на бърка де-ще гледаме чуждите отбори-кво ме интересува нашият футбол ,той отдавна го няма вече-а наздраве